Manglerliste til plæneklippere

Dansk Maskinhandlerforening har udarbejdet et udkast til et skema, en såkaldt manglerliste hvor plæneklippere er taget som udgangspunkt.

Manglerlisten er blevet til på opfordring af forhandlere som sælger f.eks. brugte plæneklippere og har haft dårlige oplevelser med at kunder først har købt en maskine meget billigt og bagefter har reklameret over ting der skal repareres. Bemærkningen "Det havde været en bedre forretning at køre den i havnen" taler vel for sig selv.

De ting der er relevante at skrive i skemaet er ikke samtlige småfejl ved en plæneklipper, men derimod de ting man kan konstatere står for udskiftning her og nu eller meget snart. På den måde kan kunden sammenligne pris og stand på et bedre grundlag. Måske vælger kunden at købe en maskine der er i bedre stand eller også kan forhandleren være behjælpelig med priser på reservedele og arbejdsløn for at udbedre manglerne.

Husk at skemaet og fakturaen følges ad. Via fakturanummer skal man kunne genfinde skemaet hvis kunden dukker op for at reklamere.

Klik her for at gå tilbage