Veterantræf 2016 i Brørup den 2. og 3. juli

I weekenden den 2. og 3. juli afholder Dansk Veteran Traktor Klub det årlige veterantræf på markedspladsen i Brørup.

Årets tema er Ferguson før 1957 for i år har flere markante Ferguson-modeller rund fødselsdag:

Ferguson Brown fylder 80 år. Den lille grå runder de 70 år og Ferguson 35 - Guldfugl bliver 60 år.

Som de fleste ved, spillede Ferguson-traktorerne en stor rolle gennem mekaniseringen af dansk landbrug. I forbindelse med træffet har Dansk Veteran Traktor Klub i samarbejde med Danmarks Ferguson Museum arrangeret en særudstilling om mekaniseringen med fokus på Fergusons bidrag.

Træfdeltagerne og besøgende i Brørup kommer hovedsageligt fra Sydjylland, Sønderjylland og Fyn, men alle er velkommen, så Jørgen Sørensen fra klubben opfordrer alle til at komme med deres gode, gamle grå Ferguson - sammen med alle deres andre veterantraktorer, redskaber, maskiner, motorer og øvrige ting og sager fra ”dengang”.

En aktiv klub for entusiaster
Dansk Veteran Traktor Klub er en klub for alle med interesse for veterantraktorer, stationære motorer, redskaber og gamle entreprenørmaskiner. Vores medlemmer bevarer, kører og restaurerer maskinerne og deler deres fælles interesse, når de deltager i stævner, løb, dyrskuer og klubarrangementer. Klubben er landsdækkende og har på nuværende tidspunkt ca. 3500 medlemmer. Klubben henvender sig til medlemmerne via medlemsbladet PIONEREN, som udkommer 6 gange om året, samt klubbens hjemmeside www.dvtk.dk

Se plakat

Yderligere information:
Dansk Veteran Traktor Klub
Jørgen Sørensen
Tlf. 21 45 07 68
joergenmorbaervej52@gmail.com
www.dvtk.dk