Rødt makkerpar med tusindvis af tons på CV´et

Erling Kristensen driver et transport og entreprenør firma i Skibby og har blandt andet specialiseret sig inden for spredning af kompost fra genbrugspladser.

”Det er alt den jord der indleveres på forskellige genbrugsplader, som kommer fra private haver. Det bliver knust ned og sorteret, hvorefter jeg kommer ind i billedet” fortæller Erling.

Geografisk køres der i en radius af 40 km fra hovedsædet, med den store røde Jeantil maskine til formålet. Der bliver spredt tusindvis af tons kompost ud med maskinen, men de bruges også til at sprede mange andre materialer.

”Jeg ønskede en total entreprise for mine kunder og gik fra at leje, til at eje spredere selv. Siden jeg fik Jeantil i maskinparken har de kørt mange timer og spredt tusindvis af tons og det er blevet en niche for mig. Jeg fik anbefalet Jeantil fra andre og havde dem oppe imod andre mærker. Jeg valgte Jeantil, fordi de havde den ønskede kapacitet, robusthed og anbefalingerne vægter meget for mig. Nu har jeg kørt Jeantil i 8 år og må sige det er nogle driftssikre, holdbare, brugervenlige spredere og de er nemme, at vedligeholde. Vi har vores Jeantil ude og køre mange timer på årsbasis og selv med krævende materialer klarer maskinen det uden problemer” Fortæller Erling.

Stenager landbrug og transport beskæftiger 6 mand og kundeeksempler er Gemidan, HCS, Vest-forbrændingen og mange flere inden for både landbrug og industri. Firmaet har eksisteret siden 1987 og tilbyder løsninger indenfor entreprenøropgaver, transport, spredning af kompost, biomasse, slam og staldgødning. Det er den 3. Jeantil maskine han har haft.


Jeantil importeres, af Brdr. Holst Sørensen A/S i Danmark.

PR materiale:
Lars Vad
lv@bhsribe.dk

76884428

Teknisk information:
Willi Jønsson
wj@bhsribe.dk

76884421

www.bhsribe.dk
Brdr. Holst Sørensen A/S på Facebook
Brdr. Holst Sørensen A/S på Youtube