Nytårskur hos FMR Maskiner på Falster

Det er ikke Dronningen, der inviterer til Nytårskur på Falster, og det er heller ikke en ny slankekur, der bliver lanceret, når der er Nytårskur på Falster d. 16. januar. Det er derimod FMR Maskiner, der inviterer interesserede til et kig ind i landbrugserhvervet anno 2017 og naturligvis også kransekage og champagne.

Det er Henrik Rasmussen, som ejer FMR Maskiner, der står bag ideen. ”Hos FMR Maskiner er vi fast besluttet på at være en del af den professionelle landbrugsbranche, som leverandør af traktorer, maskiner, redskaber og ikke mindst service. Derfor interesserer vi os både for udviklingen i landbrugets maskinpark og erhvervets politiske vilkår. Vi vil prøve at give vores kunder et kig ind i begge områder ved Nytårskuren”.

Indlæg om landbrugspolitikken i Danmark

Han har naturligvis sørget for, at et par af hans største maskinleverandører kommer for at gennemgå status og udvikling på maskinsiden. Men FMR Maskiner tager skridtet fuldt ud og lægger op til en debat om landbrugets politiske vilkår ved at lade Dansk Folkepartis folketingsmedlem René Christensen komme med sit syn på landbrugspolitikken på både nationalt og lokalt niveau.

”Vi er glade for, at René Christensen vil sætte tid af til at dele sine synspunkter og tage en debat med vores kunder her ved indgangen til det nye år. Det er ikke fordi, FMR Maskiner pludselig har fået politiske ambitioner, men vi vil gerne være katalysator for, at vores kunder kan udveksle synspunkter med en betydende politiker fra lokalområdet.”

Med til historien hører, at René Christensen bl.a. er medlem af Finansudvalget, Skatteudvalget og Miljø- og Fødevareudvalget, så han har fingeren på den politiske puls. Han har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti siden 2008 og er kendt for sine markante holdninger.

Ved Folketingsvalget i 2015 fik René Christensen flest personlige stemmer i Guldborgsundkredsen med 6.414 stemmer. Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, der stillede op i Sjællands Storkreds, og derfor også var at finde på stemmesedlen i Guldborgsundkredsen, fik i alt 1.381 personlige stemmer.

René Christensen var en af færdene til landbrugspakken og arbejder nu på, at landbrugspakken bliver implementeret i overensstemmelse med de politiske aftaler. Som lokalpolitikker har han været med til, at landbruget har fået sin helt egen plads i udviklingen af kommunen og presser på for at få lokale fødevare i offentlige køkkener. 

Nytårskuren hos FMR Maskiner finder sted 16. januar fra 14 – 17. Der er adgang for alle interesserede, men tilmelding på hmr@fmr.dk er nødvendig.

Yderligere oplysninger:
Henrik Rasmussen, FMR Maskiner
54 85 58 22
hmr@fmr.dk

 

 

Henrik Rasmussen ejer FMR Maskiner og har ambitioner om at udvikle forretningen og møde de stadigt stigende krav fra et landbrug i udvikling.

For printvenlig version klik her