Ny landbrugsmesse i strategisk samarbejde med landbrugets største videnbank

FarmerTech er en ny landbrugsmesse med specielt fokus på konkret og brugbar viden. Messen har derfor indgået et bredt samarbejde med SEGES, der sammen med de mange udstillere vil sikre et højt kvalitetsniveau. Det gør messen til et nyt interessant mødested for landmænd samt producenter og rådgivere inden for landbruget.

Når landmænd møder op på FarmerTech, Danmarks nye landbrugsmesse i de vintre, hvor der ikke er Agromek, vil de få konkret og ny viden om klovbeskæring, ægskylning, genteknologi og andet, de kan bruge i dagligdagen. Det står fast, efter SEGES – landbrugets største videnbank – har besluttet at indgå i et samarbejde med FarmerTech.

SEGES direktør, Jan Mousing er meget glad for samarbejdet.

”FarmerTech er en fortrinlig mulighed for os i SEGES-regi at formidle viden til landmanden og erhvervet. FarmerTech giver os mulighed for at komme bredt ud, så både landmænd, producenter, rådgivere med flere får gavn af vores viden og ydelser. Det gælder på tværs af vores forretningsområder fra marken til husdyrene og landbrugets økonomi samt finansiering.”

Hands on-viden til alle
I løbet af de to dage, FarmerTech står på, vil der være rig mulighed at blive inspireret og få ny viden. Det er nemlig en topprioritet, at der er aktiviteter for alle deltagere og at alle får konkret viden med hjem.   

”SEGES er landbrugets største videnbank, og de kan sikre at vores aktiviteter får et højt niveau på tværs af alle faggrene. Det er vigtigt for os at give folk brugbar viden med hjem. Derfor vil aktiviteterne være meget ”hands on” og have fokus på konkrete emner inden for både husdyrbrug, korn og foderstof, energi, økonomi osv.” siger Allan Pedersen, direktør for FarmerTech.

Efter Landmændenes eget ønske
FarmerTech er en helt ny messe, der er blevet skabt på baggrund af opfordringer fra landmænd og agroindustrielle virksomheder. Der var et ønske om en messe de vintre, hvor der ikke er Agromek. Derfor er Landbrug & Fødevarer og Dansk Agroindustri gået sammen om at etablere en ny messe.  Messen har til formål at skabe en platform, hvor det er muligt for forskellige interessenter i dansk landbrug at skabe en kobling mellem produkter, viden og faglighed.

FarmerTech holdes i MCH Messecenter Herning den 19.-20. januar 2016.

Læs mere om FarmerTech på farmertech.dk

For yderligere informationer: kontakt FarmerTechs direktør Allan Pedersen på ape@lf.dk eller 3339 4251