Læsernes Traktor er tilbage – har du traktoren til den?

Traktormagasinet TraktorTech kørte igennem flere år det succesfyldte traktorprojekt Læsernes Traktor, hvor vi som samarbejdspartner trak en stor del af læsset med at få færdiggjort traktoren i fællesskab med et stort antal sponsorer fra vores verden. Frivillige der stillede op med arbejdstimer og ikke mindst en flot indsats fra eleverne på Erhvervsskolerne Aars.

Nu er vi med igen i projektet, der hedder Læsernes Traktor 2.0. TraktorTech søger i øjeblikket en traktor til projektet. De søger en godt brugt traktor, som dermed får nyt liv.  

Planen er, at traktoren skal bo i Aars, og så vil skolens elever arbejde på den i eks. skolepraktik og i fritiden. På den måde får vi sammen vist, hvad vores unge mennesker på uddannelsen kan udrette med en traktor. Vi sørger for plads til den på dette års Agromek på vores stand, og så forventer vi, at den er endelig klar til udlodning på Agromek i 2020. Undervejs følger TraktorTech arbejdet med traktoren intensivt, hvilket bliver en rigtig god promovering af vores branche og uddannelse.

Sådan kan du være med:

TraktorTech hører meget gerne fra dig, hvis du på den ene eller anden måde vil være med eks. ved at donere en godt brugt traktor fra lageret, materialer, arbejdskraft med mere.

TraktorTechs redaktionschef Christian Juel Jørgensen lover som modydelse, at sponsorer vil blive eksponeret på traktoren og i spalterne. Han kan kontaktes på mobil 40283032 eller mail cjj@landbrugsavisen.dk.