Kubota kører full-line

Kubota Landbrugstraktorer fejrer full-line produktionsstart med stor åbningscermoni.

Kubota’s globale indtræden i landbrugssektoren kom et skridt nærmere i sidste uge, da virksomheden inviterede de europæiske topforhandlere til den officielle åbning af Kubota Landbrugstraktorer (KFM) - det nye full-line produktionsanlæg i det nordlige Frankrig, der producerer virksomhedens nye flagskib M7001 Serien.

Den 37,000 m² store fabrik er resultatet af en €40 million investering fra Kubota for at fremskynde den globale udvikling af traktorer til landbruget. Planen er at producere op til 3.000 traktorer i de første 2 produktionsår for det europæiske, nordamerikanske, Oceanien og det japanske marked.

Kubota’s M7001 er den mindst forurenende, mest tekniske og kraftfulde traktor, virksomheden nogensinde har produceret.  Skabt til at opfylde de strenge kvalitetskrav for større landbrug på det europæiske og nordamerikanske landbrugsmarked. Den fås i 3 modeller fra 130HK til 170HK (M7131, M7151 and M7171). 

Rob Edwards, Kubota UK’s “Business Development Manager” for landbrugsafdelingen, udtaler: “Den officielle åbning af KFM var designet til at fejre, at virksomheden påbegynder full-line produktion og for at markere den væsentlige og langsigtede investering, som Kubota har foretaget for det europæiske marked. Vores nye M7001 Serie bliver Kubota brandets stolthed og denne fabrik er den enhed, der kommer til at drive os fremad i landbrugssektoren.” 

M7001 Serien er ideel til at udføre en lang række forskellige arbejdsopgaver for alle jordbrugere og har en masse nye funktioner til at give større ydeevne, driftssikkerhed, førerkomfort og høj betjenings komfort.

M7001 Serien fås i 3 forskellige motor størrelser med høj ydeevne og effektive power-skift eller automatiske transmissioner, der giver føreren mulighed for at tilpasse kraftoverføringen efter egne behov.

Ved kørsel med materialer ved lave hastigheder, eller når trækkraft ikke er vigtigst, kan føreren skifte M7001 over på ECO-tilstand, som reducerer motorens omdrejningstal og samtidig opretholde en kørehastighed på enten 40 km/t eller 50 km/t. Denne funktion, sideløbende med en ekstra stor brændstof (330 liter) tank, er med til at forlænge intervallerne mellem tankning og maksimere førerens produktivitet og minimere pauser.

Drevet af Kubota’s verdensberømte motorteknologi, er M7001 udstyret med en kraftfuld V6108 motor i fuld overensstemmelse med Stage 4 / Tier 4, inklusiv DPF og SCR teknologi for en renere udstødningsgas udledning , resulterende i en renere, mere miljøvenlig traktor.

Inden i førerkabinen er M7001 ligeså imponerende, med komforten i højsædet for at optimere førerens køreoplevelse. Fås i et udvalg af affjedringer - mekanisk, luft eller ingen - føreren kan vælge en indstilling, der passer bedst til dennes behov og arbejdskrav.

M7001 er også udstyret med en 3-trins front affjedringssystem for større komfort, stabilitet og for præcis betjening. Systemet fungerer med støddæmpere for at tillade føreren at navigere problemfrit i ujævnt terræn, mens affjedring kan justeres manuelt eller automatisk i tre faser: hård, normal og blød.

Den ekstra rummelige førerkabine i M7001 er designet til at føreren kan tilbringe mange timer i sædet. Med kun fire hjørnestolper og ingen generende midter stolper i kabinen, kan føreren nyde et uforstyrret udsyn fremad, bagud og til begge sider. Kabinen er også specieldesignet til at minimere indtrængen af udefra kommende støj, dette giver et fredeligt og roligt arbejdsklima.

M7001 har også en auto funktion og brugerdefinerede indstillinger til markarbejde; herunder også en indbygget 12” touch-skærm, der styrer alle funktioner intuitivt, inklusiv Traktor kontrol, ISO-BUS        kompatible stikforbindelser til redskabsstyring, GPS-kontrolleret auto-vejledning og kamera monitor.

Med en imponerende 9000 kg løftekapacitet gør M7001 arbejdet med tunge redskaber nemt, såsom med kombi-såmaskiner og andre store redskaber. Forbedret trækkraft og ydelse er også centralt i designet og konstruktionen af M7001, og tilførelsen af en motor ”Power Boost” giver føreren adgang til ekstra trækkraft over kortere intervaller ved udførelse af udfordrende arbejdsopgaver og leverer trækkraft, komfort, ydelse og en alsidig anvendelighed, som dagens landmand kræver.