Et uventet jobskifte

I karrierens efterår, efter 21 års ansættelse i Kolding Maskinforretning, skifter Hans Thomsen fra og med 1. marts til konkurrenten Ingvard Madsen, Nr. Bjært.

60-årige Hans Thomsen har i to årtier solgt motorsave, plæneklippere og havetraktorer til private og erhvervsdrivende i Kolding og omegn. Men ønsket om at få nye udfordringer fik Hans Thomsen til at sige ja til et tilbud fra Ingvard Madsen,Nr. Bjært.

Det er lidt specielt at skifte arbejdsplads efter så mange år samme sted. Men jeg glæder mig til at lære kunderne og de nye kolleger at kende,” siger Hans Thomsen.

Hans Thomsen bliver Butiks- og værkstedsansvarlig i Ingvard Madsen, Nr. Bjært´s forretning på Sletteskovvej 9 i Nr. Bjært.

”Hans Thomsen bliver en nøglemedarbejder for Ingvard Madsen, Nr. Bjært. Hans brede erfaring styrker vores forretning og vores salg og service af de moderne robotplæneklippere, som flere og flere private køber til haven. Hans Thomsen vil være helt central i vores planer om fortsat vækst på dette område,” siger Peter Madsen, indehaver af Ingvard Madsen og fjerde generation i familiefirmaet der startede i 1928.

Hans Thomsen bor i Viuf. Fritidsinteressen er gamle MG sportsvogne, og så det klassiske motorsportsløb Le Mans, hvor han i mange år har været aktiv i den danske lejr.

 

For yderligere kommentarer kontakt Peter Madsen, indehaver Ingvard Madsen ApS. tlf.: 51881002