Brørup Traktor- & Maskincenter vil sælge italienske vandingsmaskiner, pumper og kanoner til danske landmænd og gartnere

Brørup Traktor- & Maskincenter føjer endnu et produkt til deres sortiment med direkte import af Idrofoglia vandingsmaskiner fra Italien. Idrofoglia er en af de førende producenter af vandingsudstyr i Italien og er frem for alt kendt for deres bundsolide og driftssikre maskiner. Samtidigt er der indgået en aftale om køb og salg af de kendte Ravatti og Capria pumper og kanonerne Komet og Sime.

”Den direkte forbindelse til fabrikken gør os konkurrencedygtige, når vi nu for alvor bevæger os ind på markedet for vandingsmaskiner og- udstyr. Alle ved, at hver gang vi springer nogle led over, så bliver prisen også endnu mere attraktivt for vores kunder,” mener Svend Aage Jensen – bedre kendt som Svenne - der er en af ejerne bag maskinforretningen med hovedkvarter i Brørup.

Lager eller skaffevarer?

Der er ikke kun fordele ved at springe et eller flere led over mellem fabrik og forhandler, for med det fulde ansvar for markedet følger også forpligtelser til at lagerføre maskiner, reserve- og sliddele og naturligvis service. Det får ikke Svenne til at ryste på hånden, for Brørup Traktor- & Maskincenter importerer i forvejen flere produkter, så han ved, hvad der kræves. ”Vi lægger altid reserve- og sliddele på hylderne her i Brørup, og vores servicefolk er hurtige til at sætte sig ind i nye produkter. Rent salgsmæssigt vil vi i dette tilfælde lagerfører et lille udvalg af Idrofoglia vandingsmaskiner, så vi kan levere i sæsonen, men ellers vil vi satse på forsalg af maskiner og altid have pumper og kanoner klar til øjeblikkelig levering til meget konkurrencedygtige priser”.

Idrofoglia´s produktprogram er omfattende og fordeler sig indenfor 6 modelserier med varierende udstyrsgrad, ligesom der naturligvis er forskellige slangedimensioner og –længder. Svenne og hans kolleger har lavet en grundig research, inden aftalen er underskrevet, og mener, at forholdet mellem teknologi-kapacitet-pris er helt optimalt. ”Produkterne ser rigtigt gode og robuste ud, de brugere, vi har talt med, er tilfredse, og prisen er konkurrencedygtig, så det må kunne blive en succes”, mener Svenne.  

De første 2 maskiner er allerede kommet hjem fra fabrikken og er efter en grundig inspektion, funktionstest og klargøring leveret til kunder, så interesserede kunder kan komme med ud at se maskinerne i drift. Ifølge Svenne er det den allerbedste måde at sælge på, for på den måde kan kunderne ”sparke dæk” og tale med andre brugere, så der er helt klare linjer om produkter, kapacitet, brugervenlighed osv., når slutsedlerne skrives under.

 

Yderligere oplysninger: Svend Aage Jensen, Brørup Traktor- & Maskincenter, tlf. 4044 3024

For printvenlig version klik her