Zetor til Nordsjællands Maskinforretning

Nordsjællands Maskinforretning tilføjer Zetor til produktprogrammet og får med både Deutz-Fahr og Zetor et meget bredt traktorprogram at arbejde med. ”Vores kunder har vidt forskellige behov, og vi vil gerne finde den rigtige traktorløsning til dem alle”, siger ejeren Ole Roed Jakobsen som begrundelse for at arbejde med flere traktormærker.

Der var engang, hvor Zetor alene blev solgt på pris og havde det samme ry som de gamle Skodaer. Og nøjagtigt som med Skoda er Zetor nu et kvalitetsprodukt, der til fulde lever op til markedets krav og gældende standarder.

"De fleste bliver overraskede over, hvor meget traktor man kan få for pengene hos Zetor", siger Ole Roed Jakobsen og henviser til den lange liste over standardudstyr på moderne Zetor-traktorer. "Men endnu større bliver overraskelsen, når de undersøger brændstofforbruget. Det er utroligt lille. Faktisk har tyske test vist, at Zetor Forterra bruger 5,6 % mindre brændstof end 61 andre traktorer i sin klasse (136 hk)". Han fremhæver også, at Zetor yder 4 års fabriksgaranti på sine 3 største modelserier, hvilket vel mere end noget andet bekræfter udviklingen.

Det er sund fornuft at købe en Zetor
”Hvorfor købe brugt, når nyt ikke koster mere?” spørger Hans Jørgen Juhl Andersen, der for nylig tiltrådte stillingen som sælger hos Nordsjællands Maskinforretning, og besvarer selv spørgsmålet ved at fremhæve en række fordele ved at vælge en ny Zetor frem for en brugt traktor af de mere "anerkendte" mærker. Man får først og fremmest en ny, driftsikker, moderne traktor med 4 års garanti, 100 % dæk osv. Men man får også mulighed for en meget længere finansieringsperiode og derfor en mindre månedlig ydelse end ved at købe brugt - og set over traktorens levetid tør han godt postulere, at den nye Zetor er langt billigere end langt de fleste brugtkøb. "Hvis folk tvivler på det postulat, kan de spørge sig selv, hvad værdien af en 10 år gammel traktor er om 7 år, når der står 17 år på salgsskiltet contra en 7 år gammel traktor, der har kørt under garanti de første 4 år af sin levetid.”   

Noget for enhver
Den nordsjællandske maskinforretning har mange forskellige kunder - lige fra de helt store planteavlere til hobbyfolk med 4-5 heste, så det er vigtigt med en bred produktpallette. Både direktør og sælger tror derfor, at der vil være kunder både til de store Zetor Forterra HSX med Hitch Tronic – som Nordsjællands Maskinforretning i øvrigt allerede har solgt den første af - og til den helt enkle Zetor Major, for uanset hvilken type kunder der er tale om, betyder kvalitet, driftsikkerhed og lave levetidsomkostninger meget.

Modellerne Forterra og Proxima Power har koblingsfrit vendegear, en panoramakabine med tagvindue og en motorydelse, der gør den velegnet i marken. De er ideelle som allround-traktorer til markarbejdet og med frontlæsser hos den ”almindelige” landbruger. Den helt enkle Major er derimod en god traktor til de mange deltidsbrug i området. ”Den starter altid og kan køres af alle. Hvis den ydermere udrustes med en frontlæsser, har f.eks. alle vores mange hestefolk i området en perfekt traktor til en yderst begrænset pris”.

Yderligere information:

Ole Roed Jakobsen, Nordsjællands Maskinforretning, mob. 30 84 20 01

 Thomas Birkballe, HCP Danmark A/S, tlf. 28 77 00 12