Traktorgården i Give bliver underforhandler af Deutz-Fahr

Siden begyndelsen af 2011 har Vemas haft et tæt samarbejde med Traktorgården i Give omkring salg og service af specielt MI-produkter som f.eks. Kuhn. Det samarbejde udbygges nu, og Traktorgården i Give bliver også underforhandler for Vemas, når det drejer sig om Deutz-Fahr traktorer.

Det betyder i praksis, at Traktorgården fremover vil koncentrere sig om at sælge Deutz-Fahr traktorer til professionelle landbrugere og entreprenører, men naturligvis også vil sælge redskaber og parkmaskiner som hidtil. Lige så selvfølgeligt er det, at forretningen fortsætter med at servicere deres nuværende kunder og de traktormærker, man hidtil har solgt. Forretningen har et stort netværk i branchen og kan nemt skaffe de reservedele, der ikke allerede ligger på lager i Give.

Fokus på service

Traktorgården har siden etableringen i 1981 været drevet af Eli Skøde Kristensen. Nu driver han sammen med Søren og 4 servicefolk en alsidig forretning, der servicerer alle maskintyper hos deres mange faste kunder i området. ”Vi har bevidst valgt at servicere ”alt”, siger Søren Skøde Kristensen, ”Dels er kunderne glade for, at vi kan servicere alle deres maskiner, dels gør det os mindre konjunkturfølsomme”.

Med underforhandlingen af Deutz-Fahr kommer der nu nye serviceudfordringer, men det ser alle Traktorgårdens medarbejdere frem til, for dels er man som sagt vant til at servicere ”alt”, dels er det tætte samarbejde med Vemas en stor fordel med hensyn til reservedelslager, support osv.

”Vi har værksted, servicebiler og erfaringen. Nu skal vi bare have styr på Deutz-Fahr teknikken”, slutter far og søn.

 

Yderligere oplysninger:

Kristen Lyager, Vemas, tlf. 20 40 46 11

Søren Skøde Kristensen, Traktorgården Give, tlf. 21 64 56 03