SUMAS er årets RMH-forhandler

Ved en lille sammenkomst på HCP Danmarks stand i hal C på Agromek blev årets RMH-forhandler kåret. Hæderen tilfaldt SUMAS v. Karsten Nielsen for firmaets store indsats med salget af RMH-fuldfodervogne – både trailermodeller og selvkørende.

Normalt tildeles hæderen den forhandler, der har solgt flest vogne. Det er også tilfældet med SUMAS. Men under overrækkelsen fremhævede HCP, den fantastisk store indsats SUMAS har udvist i arbejdet med at udbrede kendskabet til de selvkørende RMH-modeller og indsatsen med at udvikle en fast-pris servicekontrakt til maskinerne. ”I har ydet en indsats langt ud over det sædvanlige”, sagde Niels B. Nielsen, der er salgsansvarlig for RMH hos HCP Danmark A/S. ”Derfor følger der også en studierejse til Frankrig med diplomet.”

At Frankrig er målet for studierejsen, er ingen tilfældighed. Her sælger RMH nemlig 20-30 selvkørende blandere om året til mælkeproducenter, der vægter nøjagtighed og individuelle blandinger til de forskellige dyregrupper meget højt.

Billedtekst: Karsten Nielsen og Tom Hollænder, SUMAS kan glæde sig over hæderen som årets RMH-forhandler og en studierejse til Frankrig.