Suldrup Maskinforretning A/S bliver Deutz-Fahr og RMH forhandler

Efter et 2-årigt farveskift fra Deutz-Fahrs grønne traktorer til de metalgrå Lamborghini fra samme koncern er Suldrup Maskinforretning A/S igen blevet Deutz-Fahr forhandler.

”Vi var Deutz-Fahr forhandler i 8 år, før vi skiftede farve, og selvom det er gået fint, føles det helt godt at blive ”grøn” igen”, siger indehaver Karsten Nielsen, der allerede servicerer mange grønne Deutz-Fahr traktorer i området. ”Der sker en rivende udvikling med Deutz-Fahr mærket, som lige er kommet med nye trinløse traktormodeller, nye mejetærskere, en spændende teleskoplæsser og oven i købet har en 440 hk stortraktor under udvikling, så vi er glade for at genoptage forhandlingen”.

Salgschef for Same Deutz-Fahr mærkerne i Danmark, Thomas Birkballe fra HCP Danmark i Krogager, glæder sig også over udviklingen – både indenfor Deutz-Fahr og med den nye forhandleraftale med Suldrup Maskinforretning A/S. ”Karsten, og hans store team af ansatte har rigtig godt fat i Himmerland, hvor de yder deres kunder en rigtig fin service. Det betyder meget for os”.

At HCP Danmark A/S og Suldrup Maskinforretning A/S passer godt sammen, ses på flere fronter. Begge firmaer har lange traditioner. Suldrup Maskinforretning har serviceret områdets landmænd i over 70 år, og HCP Danmark har været aktiv i branchen over 140 år.

Den lange historie bruger begge selskaber som afsæt til vækst. Suldrup Maskinforretning har udviklet sig utroligt meget de seneste år og har ca. 20 ansatte, hvoraf de 16 arbejder med service, som ifølge Karsten Nielsen er altafgørende for maskinforretningens vækst. Den nærmeste fremtid byder på opførelsen af nye bygninger og en forstærket salgsindsats.

HCP har også fuld fokus på vækst og sætter i 2011 omsætningsrekord. I 2011 er faciliteterne i Krogager ydermere blevet moderniseret betydeligt, og over 1.700 m2 nye bygninger er opført. Salgsteamene er ligeledes blevet forstærkede.

Det er med andre ord 2 firmaer med tro på fremtiden, der nu i samarbejde skal sikre Deutz-Fahr en endnu større markedsandel i Himmerland og servicere områdets kunder.

Suldrup Maskinforretning A/S bliver RMH-forhandler i Himmerland

For en uge siden rykkede Deutz-Fahr traktorerne ind hos Suldrup Maskinforretning A/S. Nu følger fuldfodervognene fra RMH efter. Begge mærker distribueres af HCP Danmark A/S.

”Vi er rigtig glade for at kunne sælge RMH-fuldfoderblandere til vores kunder, hvoraf mange er mælkeproducenter”, siger en glad Karsten Nielsen, indehaver af Suldrup Maskinforretning A/S. Forretningen har i mange år ikke bare serviceret mælkeproducenternes traktorer og redskaber, men også monteret og serviceret deres indendørs mekanisering. Man har derfor allerede godt fat i målgruppen for fuldfoderblandere.

RMH har et af branchens absolut bredeste produktprogrammer. Trailere fra 8 – 45 m3, stationære blandere i samme størrelse og selvkørende fuldfoderblandere fra 15 – 30 m3, så der er nok at vælge imellem for mælkeproducenterne, når de skal have ny fuldfoderblander.  Alle RMH´s blandere arbejder med vertikale blandesnegle og er kendt for lang holdbarhed, minimalt effektforbrug og blanding af et fuldfoder som køerne sætter stor pris på.

De nye selvkørende RMH modeller får alle kræfterne fra DEUTZ-motorer. ”Det betyder ikke blot et meget lavt brændstofforbrug. Det betyder også, at vi allerede har ekspertise i alt, hvad der findes i motorrummet på maskinerne, og at kunderne får lokale service, hvis der bliver behov for det”, siger Karsten Nielsen.

Niels B. Nielsen fra HCP Danmark A/S ser frem til samarbejdet. ”Det er meget vigtigt, at salg følges op af lokal service for mælkeproducenterne. De har brug for deres maskiner og redskaber hver dag året rundt, og så skal servicen bare fungere – og det gør den hos Suldrup Maskinforretning”.

Yderligere oplysninger:

Karsten Nielsen, Suldrup Maskinforretning A/S,  Tlf.:  98378344   Mob.:  51572548

Thomas Birkballe, HCP Danmark A/S,  Tlf.: 76731125

Niels B. Nielsen, HCP Danmark A/S,  Tlf.: 51856138