DM uddeler jubilæums-legat til nyudlærte landbrugsmaskin-mekanikere

Dansk Maskinhandlerforening uddeler jubilæumslegat til nyudlærte landbrugsmaskinmekanikere - Stiftet i anledning af Dansk Maskinhandlerforenings 75 års jubilæum i 1993

Bestyrelsen i Dansk Maskinhandlerforening har for 11. gang kunnet foretage uddeling af legatportioner fra jubilæumsfonden.

Jubeilæumslegat 2008

Nu er alle 7 legater uddelt til nyudlærte de 6 landbrugsmaskinmekanikere og en engroshandelsassistent, som afsluttede deres læretid i perioden den 1. oktober 2007 til 30. september 2008. Følgende har modtaget legat:

Landbrugsmaskinmekanikere:  
Simon Peter Mathiesen  Hans Holm Maskinforretning A/S, Tinglev
Kasper Krog Merkel Larsen  Møller Andersen A/S, Sakskøbing
aRichard Haarup-Jensen Suldrup Maskinforretning A/S, Suldrup
Jesper Vestergaard Kristensen Agro Maskiner A/S, Øster Brønderslev
Karl Felix Frydendahl A/S Henry D. Nielsen, Mejrup
Casper Lorentzen Slagelse Maskinforretning A/S
Engroshandelsassistent:  
Michael Lauridsen Thestrup PN Maskiner A/S, Troldkær

Den 15. juni 2009 modtog Casper Lorentzen, som er uddannet hos Slagelse Maskinforretning A/S DM legatet, dermed er alle legater uddelt.

Billedtekst: På billedet ses direktør Torben Nielsen, legatmodtageren Casper Lorentzen fra Slagelse Maskinforretning A/S og Per Hedetoft, konsulent ved Dansk Maskinhandel

Casper Lorentzen blev færdigudlært som landbrugsmaskinmekaniker i august måned 2008, hos Slagelse Maskinforretning A/S. Casper er i dag tilbage som svend ved Slagelse Maskinforretning A/S, efter at have aftjent værnepligt ved Den Kongelige Livgarde.

Forretningen har forhandling inden for traktorer og landbrugsmaskiner, som omfatter blandt andet: New Holland, Kverneland groups maskiner, Väderstad, Lemken, Jf-Stoll, Nilfisk-Alto, Spearhead, Agriunik og Berthoud.

Det var ord som: Rolig, stabil, opmærksom, møder til tiden, nysgerrig på en positiv måde, hurtigt opfattende og god til at takle kunderne, som fik en enig bestyrelse, til at vælge Casper Lorentzen som en ud af de 7 legatmodtagere. Casper Lorentzen modtager også prisen, fordi han har klaret sig godt på skolen, med pæne karakterer til følge, og ikke mindst er han en god og hjælpsom kollega.

Dansk maskinhandlerforenings jubilæumsfond

De årlige uddelinger fra Dansk maskinhandlerforenings jubilæumsfond har til hensigt at inspirere unge mennesker, der har valgt servicefag indenfor landbrugsmaskinbranchen, til at yde deres bedste fagligt og menneskeligt. Tildelingen fra fonden kan således ske til nyudlærte fra fagene landbrugsmaskinmekaniker, engroshandel samt administration.

Vi ønsker alle legatmodtagere tillykke