Snertinge Maskinforretning A/S fejrer 10 år med Deutz-Fahr

Siden Lars Pedersen i 1999 købte maskinforretningen Petersen og Sønner, er der sket mange ting i forretningen. En af de mest markante var skiftet af traktormærke i 2003, hvor de lysegrønne traktorer fra Deutz-Fahr kom til at præge forretningen.

Snertinge er i dag en moderne maskinforretning med vidtforgrenede aktiviteter. Udover Deutz-Fahr fylder MI’s produkter med bla. Kuhns omfattende program meget af dagligdagen, men også Danfoil-sprøjter, Kramer Allrad læssemaskiner, pillefyr osv. er en del af firmaets aktiviteter. Et af de nyeste produkter er de meget kraftige stub- og såbedsharver fra Strom. Det forventer man sig meget af, for redskabsdemonstrationerne har vist at de kraftige redskaber passer perfekt til den sjællandske muld. Snertinge Maskinforretning består af et team på 12 medarbejdere. 2 i salg, 3 i butik/reservedele, 1 i administration og 6 servicefolk, der udover et moderne værksted også råder over 3 servicebiler og en lastbil. Dem fremhæver Lars Pedersen som et dedikeret team, der har en stor del af æren for forretningens succes.

Full-line – også med service

Snertinge Maskinforretning satser på at kunne levere ”alt” indenfor maskiner og redskaber til sine kunder. ”Vi arbejder tæt sammen med vores kunder – både med at finde de rigtige traktorer til dem og med at servicere dem, når de har brug for det”, siger Lars Pedersen. Han mener, at ”full-line” konceptet er den eneste vej frem, for i takt med at kunderne udvikler sig, skal serviceleverandørerne følge med - ” Vi skal kunne det hele, og holde kunden i fokus i alt hvad vi gør”. Det er måske også en af grundene til, at Snertinge Maskinforretning har kunder indenfor alle grene af det professionelle jordbrug. Man arbejder på at kunne levere til alle, uanset om de er store planteavlere, har animalsk produktion eller dyrker specialafgrøder

Deutz-Fahr i voldsom fremgang

Om det er for at fejre Snertinge Maskinforretnings 10-års jubilæum, eller en længe planlagt del af Deutz-Fahr´s vækstplaner skal lades usagt, men fakta er, at fabrikken det seneste halve år har lanceret hele 3 nye traktorserie, hvoraf den største er blevet kåret som Tractor of the Year. ”Det er simpelthen dejligt at følge den turbo Deutz-Fahr har sat på udviklingen”, siger Lars Pedersen. ”De holder fast i deres suveræne motorteknologi og udvikler traktorerne på alle fronter. Transmission, betjening, moderne multimedie-skærme og senest en helt suveræn kabine, som der kommer kamp om at sidde i ude hos vores kunder”. Med det sidste hentyder han til den revolutionerende kabine med navnet MaxiVision Cab som helt enkelt kan betegnes som en lækker arbejdsplads – komfort i særklasse, funktionel instrumentering og et hav af arbejdslys til sæsonens lange arbejdsdage.

Snertinge Maskinforretning fejrer de 10 års jubilæum med gode tilbud til kunderne. ”Det er trods alt dem, der er skyld i, at vi kan fejre jubilæum”, slutter Lars Pedersen.