Skiftedag i Keenan Danmark

Bo Aagaard er blevet ansat, som salgschef i Keenan Danmark, Thorkild Moos har fået arbejde i den internationale topledelse i Keenan

Styrkelse af Keenan Danmark

Bo Aagaard tiltræder stillingen, som ny salgschef i Danmark, den 1/3-2013. I 1989 startede Bo med at arbejde med Keenan vogne i Sverige. Han har mange års erfaring med driftsledelse af flere højtydende malkebesætninger i både Danmark og Sverige. Fælles for dem alle har dog været, at de enten havde en Keenan blandevogn eller fik en, umiddelbart efter Bo startede på de respektive bedrifter. Sidenhen er uddannelsen Agrarøkonom taget. Han kommer fra en stilling som Finanskonsulent hos Nykredit, gennem de seneste 4½ år. Derfor kommer Bo med en solid erfaring indenfor kvægdrift, Keenan produkterne, salg samt bred økonomisk indsigt.

De blandede kompetencer fra både landbruget og finansieringsbranchen, bidrager positivt til den forsatte udvikling af Keenan i Danmark.

Nye udfordringer til markant profil gennem mange år.

Thorkild Moos har fået job, som Feeding Technology Director, i Keenan Irland. Thorkild bliver dog fortsat bosiddende i Danmark, men får en del rejse aktivitet. Fremadrettet vil det være international udviklingsarbejde der fylder i kalenderen. Det blev til 12 år i Keenan Danmark regi.