Sjørup Traktor A/S har netop lanceret ny hjemmeside

PRESSEMEDDELELSE

Som et led i vor konstante udvikling af firmaet har vi netop lanceret en ny og forbedret hjemmeside. Vi lever i en elektronisk tidsalder, hvor kravene til effektiviseringer og informationsdeling kun bliver vigtigere og vigtigere. Samtidig har vi forøget vort fokus på vore 3 agenturer på foraksel- og transmissionsdele og kan derfor nu levere alt inden for 4wd samt transmissionsdele fra Carraro, O&K, Dana Spicer, Clark Hurth samt ZF. Vi investerer derfor i stor stil i lager samt udvikling af disse mærker og kalder os selv: Sjørup Traktor – aksel og transmissionsspecialisten i Skandinavien.

Vores nye hjemmeside har været længe undervejs, og vi har brugt rigtig mange ressourcer på at undersøge præcist, hvilke krav vore kunder har samt hvilke særlige funktioner, der skulle udvikles for at tilpasse os den elektroniske tidsalder. I forbindelse med en kundetilfredshedsanalyse fik vi en masse positiv feedback, og siden er der brugt meget tid på at udvikle hjemmesiden til netop dé behov for informationer og funktioner, som vore kunder har.

Den absolut vigtigste funktion, der er udviklet, er vores forhandlerportal. Denne side henvender sig til maskinhandlere, værksteder samt reservedelsdistributører. Når man er oprettet som bruger, er det muligt at søge – såvel direkte i vort lager af nye dele på enten OEM nummer eller fabrikantnummer (eks. Carraro, DANA eller ZF nummer) - eller som fritekstsøgning. Dette værktøj muliggør, at vore kunder nemt og bekvemt kan se, om den vare de mangler, er på vort lager, og dette sikrer derfor en effektiv ordreproces helt ud til slutbrugeren.

Derudover vil der på forhandlerportalen løbende findes kampagner samt skarpe tilbud på nye reservedele fra vore agenturer. Vort mål og fokus er at yde den bedste kombination af service, pris og leveringstid. Derfor er det essentielt for os at have et omfangsrigt lager og dermed give vore kunder mulighed for at tjekke lagerstatus online.

En anden ny funktion, der er tilgængelig for alle, er vores sektion med skadede maskiner. Når en maskine i Sjørup bliver hugget op, vil denne automatisk blive overført til et online galleri, hvor det er muligt at se billeder af de ophuggede maskiner samt finde vigtige informationer omkring årgang, stelnummer mm. Dette er de vigtigste faktorer, når man skal undersøge, om de efterspurgte dele passer fra de maskiner, vi har hugget op. Vore kunder er naturligvis også altid velkomne til at kontakte vort reservedelsteam med alle former for tekniske spørgsmål.

På vores nye hjemmeside findes der desuden en lang række informationer omkring vort program af maskiner samt nye og brugte reservedele, herunder især omkring vore 3 agenturer på nye reservedele fra Carraro, Dana Spicer samt ZF.

Vi er meget stolte af vores nye hjemmeside og håber, at vore besøgende får netop de informationer, de mangler og ikke mindst en rigtig god oplevelse.