PRESSEMEDDELELSE: Navneskifte og nyt butikskoncept hos Sjællands John Deere-forhandler

En måned efter offentliggørelsen af et nyt samarbejde med John Deere International, ændrer Næstved-Karise Maskinservice og Holbæk Agro Center navn til Maskin Center Sjælland.

— Vi har længe ønsket at samle vores tre forretninger under én paraply, og anledningen kan næppe være bedre, udtaler indehaver og direktør, Hans Erik Karlshøj.

Hans Erik Karlshøj tilføjer, at navneskiftet er en del af en større oprustning. Den nye aftale med John Deere International har gjort Maskin Center Sjælland til eneforhandler af John Deeres landbrugsprogram på hele Sjælland, og dette omfatter blandt andet ansættelse af 12 nye medarbejdere i organisationen.

— Lige nu har vi travlt med at få sat nye skilte op på vores facader, og inden længe er vores nye hjemmeside, www.maskincentersjælland.dk, også klar til nye besøgende, fortæller Hans Erik Karlshøj.

I sammen forbindelse overtager Hans Erik Karlshøj sin samarbejdspartner Karsten Jensens virksomhed, Holbæk Agro Center. De to maskinhandlere har i årevis kørt et strategisk parløb, og et ejerskifte har længe været på tale.

Nyt butikskoncept

Maskin Center Sjælland kan som noget at det første byde på et helt nyt butikskoncept — Hobby, Have, Liv. Det nye koncept apelerer særligt til de private forbrugere med hus og have og byder også på en specialbygget temaafdeling for tøj, legetøj og tilbehør fra John Deere Collection.

— Vi starter i Næstved, hvor vi allerede nu har fået optimeret varesortimentet, så der er endnu mere at komme efter for den private forbruger. Senere vil vi videreføre konceptet til butikkerne i Karise og Holbæk, forklarer salgschef for butik & energi, Filip Rasmussen.

De nysgerrige kan allerede i næste uge få syn for sagen, når Maskin Center Sjælland slår dørene op til et stort åbent hus-event fredag den 11. og lørdag den 12. maj i Næstved. Her vil nuværende og kommende kunder blive budt velkommen med hjemmelavede grillpølser og ribben, der vil være stor udstilling af havetraktorer, plæneklippere og andet udstyr til villaeejeren — og så kigger John Deere forbi med deres store demo-truck, som blandt andet indeholder det seneste nye indenfor GPS-teknologi.

John Deeres demo-truck vil også være at finde den 14. maj på Ågårdsvej 11B i Gørlev, hvor interesserede vil få mulighed for at møde montører og salgskonsulenter fra Maskin Center Sjælland.

For mere information, kontakt Hans Erik Karlshøj, direktør, el. Filip Rasmussen, salgschef for butik & energi, på tlf. 5572 6022.