PN Maskiner A/S kvalitetscertificeret

PN Maskiner A/S i Troldkær og Haderslev er nu kvalitetscertificeret af Dansk Maskinhandlerforening.

Nu er 12 maskinforretninger kvalitetscertificeret under Dansk Maskinhandlerforening, og det giver kunderne sikkerhed for, at en række standarder overholdes.

Endnu en maskinforretning har opnået standarderne for at blive certificeret under Dansk Maskinhandlerforening.

PN Maskiner fik torsdag den 25. juni 2009, som nummer 12 i rækken af maskinforhandlere, overrakt beviset på, at forretningen lever op til de krav og målsætninger, som Dansk Maskinhandlerforening har opsat i sit program for kvalitetscertificering af medlemmerne.

Fototekst: (fra venstre) konsulent Britta Kamstrup fra in2vision, indehaver Torben Petersen, indehaver John Petersen og Direktør Michael Husfeldt fra Dansk Maskinhandlerforening ved overrækkelsen af certifikatet.

Der stilles krav i alle områder af virksomheden for at blive certificeret under Dansk Maskinhandlerforenings standarder - og en certificering kan kun finde sted efter indarbejdning af en række procedurer.

For kunderne betyder det sikkerhed for, at forud fastsatte procedurer følges.

- Det giver en højere effektivitet og en dokumenteret behandling, siger Michael Husfeldt, branchedirektør i Dansk Maskinhandlerforening.

Forud for certificeringen er gået måneders intense forberedelser i et tæt samarbejde mellem alle medarbejdere hos PN Maskiner A/S's afdelinger og konsulent Britta Kamstrup, in2vision.

Som eksempel kan nævnes procedurer for udviklingssamtaler med alle medarbejdere, funktionsbeskrivelser, introduktion af nye medarbejdere, interne rutiner for ordrehåndtering og ansvarsbeskrivelser med videre.

Standarder og værdier

Følgende er omdrejningspunktet for en certificering:

  • 1. Kunden er vores vigtigste samarbejdspartner.
  • 2. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv.
  • 3. Salg er forudsætningen for virksomhedens samlede aktiviteter.
  • 4. God service danner grobund for salg.
  • 5. Lager og butik er virksomhedens ansigt.
  • 6. En serviceorienteret administration binder virksomheden sammen.

PN Maskiner A/S i Haderslev og Troldkær er full line New Holland forhandler, dvs. salg af landbrug- og entreprenørmaskiner. Derudover er firmaet medlem af Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og forhandler deres fulde sortiment.

PN Maskiner A/S har landsdelens største have- og parkafdeling. Firmaet importerer storklippere som Trimax og fremstiller selv landets mest solgte målflytter - PN målflytter.

Fordelt på de to afdelinger har PN Maskiner A/S 52 medarbejdere ansat. Medarbejderstaben er firmaets råstof, og der lægges vægt på løbende efteruddannelse, som er med til at sørge for den nødvendige og optimale opdatering, så der altid kan ydes den optimale service.

Yderligere oplysninger hos branchedirektør Michael Husfeldt, Dansk Maskinhandlerforening, tlf. 3927 0087 mobil 4051 4826, e-mail michael@danskmaskinhandel.dk

http://www.danskmaskinhandel.dk/