PN Maskiner A/S kan fejre 10-års jubilæum den 1. maj 2012

PN Maskiner blev skabt ved en fusion af H. Petersen & Sønner Maskinforretning A/S i Troldkær og Johs. Bordoff/ P.C. Nissen A/S i Haderslev. Firmaet drives i dag af John Petersen og Torben Petersen - sønnesønner af grundlæggeren til H. Petersen & Sønner – og har fortsat afdeling i henholdsvis Haderslev og Troldkær.

PN Maskiner er full line New Holland forhandler med traktorer, mejetærskere, pressere og entreprenørmaskiner og er medlem af Maskinhandler Indkøbsringen (MI), som har forhandlingen af de mest professionelle produkter til dansk landbrug. Herved sikres professionelle som hobby landmændenes behov.

Desuden forhandles New Hollands ground care program fra 14-75 hk, og PN Maskiner står som eneimportør af de enestående Trimax klippere, der dækker klippebehov hos f.eks. golfbaner, idrætsanlæg og sportspladser. Firmaet har i samarbejde med kommuner udviklet PN Universal målflytter, der sikrer en let og hurtig klipning af fodboldbaner.

I de forløbne år er der hos PN Maskiner sket rigtig meget indenfor have-, park- og vejmaskiner, således at firmaet i dag er blandt Jyllands absolut førende på området takket være vores gedigne produkter fra MI og HA Fog samt det dygtig og erfarne personale.

Hos PN Maskiner findes en helhedsløsning med køb og salg af maskiner, reservedelslager, butik og værksted, hvor alt varetages af faguddannet personale med mange års erfaring. Der er mulighed for råd og vejledning i maskiner fra den mindste klipper til den største mejetærsker takket være det specialuddannede personale. Hver medarbejder kan noget særligt, samlet kan PN Maskiner alt!