O. Søndergaard & Sønner A/S stopper som Deutz-Fahr og Zetor-forhandler

Pressemeddelelse

I al fordragelighed har HCP Danmark A/S og O. Søndergaard og Sønner A/S v. Nr. Højrup på Fyn besluttet at ophæve samarbejdet om salget af traktormærkerne Deutz-Fahr og Zetor. Fremover koncentrerer den nordfynske forhandler sig om Valtra.

O. Søndergaard & Sønner A/S har gennem mange år solgt 3 traktormærker – Valtra, Deutz-Fahr og Zetor. Det har været et bredt program at tilbyde kunderne.

Der er en stærk udvikling i forhandlerstrukturen på traktormarkedet, og i den forbindelse har HCP Danmark valgt en salgsstrategi som O. Søndergaard & Sønner A/S ikke ønsker at være en del af.

”Vi har valgt Valtra, som står rigtig stærkt i vores område, og som vi har solgt siden 1992. Vi har opbygget en betydelig kompetence omkring mærket, både hvad angår salg og service, så her mener vi vores fremtid ligger”, lyder det fra O. Søndergaard & Sønner A/S.

Som et led i aftalen kan O. Søndergaard & Sønner A/S fortsat købe reservedele til traktorerne i en periode endnu, så de eksisterende kunder stadig kan få serviceret deres traktorer, hvor de plejer.

 

Yderligere informationer:

O. Søndergaard & Sønner A/S – Lars Søndergaard. Tlf. 63 82 10 07

HCP Danmark A/S – Thomas Birkballe. Tlf. 76 73 11 25