Ny struktur og ledelse hos Agrotek A/S i Hobro

 

Ny struktur og ledelse hos Agrotek A/S, Hobro

Adm. direktør takker af efter snart 16 år som selvstændig. De sidste 10 år harJimmi Ravnborgværet direktør for Agrotek A/S, Hobro.  Jimmi tiltræder pr. 16. december 2013 sin nye stilling som salgs- og produktchef hos Valtra. I forbindelse med ansættelsen hos LMB Danmark A/S træder Jimmi ud af ejerskabet af Agrotek A/S.

VærkførerPeter Foghhar i samme omgang valgt at træde ud af ejerskabet af Agrotek A/S, og derfor har det været nødvendigt at lave om på organisationen.

Morten Christensen, som i dag også er medejer, overtager posten som adm. direktør efter Jimmi Ravnborg. ”Jeg har det sidste års tid haft ansvaret for butikken med alt salg af have/park maskiner, webshoppen og markedsføring heraf. Jeg er udlært i firmaet og har været ansat siden 2000, så jeg kender forretningsgangene, men det bliver en stor opgave og udfordring at overtage direktørposten efter Jimmi”, siger Morten Christensen.

”Heldigvis kommer vi stadig til at se en del til hinanden i forbindelse med Jimmis nye stilling som leverandør af Valtra traktorer, der er hovedagentur hos Agrotek, så jeg kan nok stadig trække lidt på hans viden og mange års erfaring”, tilføjer Morten Christensen.

Den nye organisation skal på plads. Vi søger en ny værkfører, ogKristian Laursen, som i dag er reservedelschef, overtager posten som butikschef. Kristian vil fremadrettet have ansvaret for både lager og butik, og samtidig skal vi have fundet flere kræfter til lager- og butiksdelen. Som salgschef indtræder Niels Vestergaard, der har arbejdet som sælger hos Agrotek siden 2007.

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til

Morten Christensen
mc@agrotek.dk
mobil: 27774742