Ny RMH-fuldfodervogn kan komme ind overalt

Når portåbningerne er for små, eller de gamle staldes foderborde ikke er brede nok, opstår der hurtigt problemer med at komme til med de store fuldfoderblandere, når besætningen skal fodres. Nu tilbyder RMH imidlertid kunderne RMH Slimpact – en ny fuldfoderblander med 2 vertikale snegle, smal bredde, lav læssehøjde og en helt suveræn blandeteknik. Den fås fra 10 - 18 m3.

Fordelene ved RMH SlimPact er nemme at få øje på

RMH SlimPact er opbygget som en traditionel RMH blander med 2 vertikale blandesnegle. Men modsat den typiske produktudvikling, hvor alt drejer som om at blive større, så har ingeniørerne her haft fokus på at holde bredde og højde nede på et minimum. Det giver en lidt længere vogn og har krævet udvikling af helt nye snegle, der har en mindre bredde, men stadigvæk overlapper hinanden og er bygget op efter samme princip med stor højde, optimal snitlængde af stråfoder men skånsom foderbehandling.

Den nye vogn kan ligesom alle andre blandevogne fra RMH leveres med ekstra højstyrkestål 3CR12 i kar (1 m. op fra bund) og på sneglekanter. Det udløser 5 års garanti på begge dele.

De helt store fordele i forhold til stort set alle andre blandevogne på markedet er først og fremmest, at den nye RMH-blander kan køre overalt, hvor en traktor kan komme til (bredde max 220 cm). Den er også meget nem at læsse med frontlæsser eller minilæsser, for læssehøjden er beskeden (læssehøjde fra 212 cm). De 2 faktorer til sammen gør, at RMH SlimPact vil være ideel til mange kvægproducenter med ældre stalde, og som ikke længere kan få fat i de små brugte vogne, de tidligere kunne købe, når de større mælkeproducenter byttede vogn til noget endnu større. De vogne findes ikke mere på markedet, hvorfor behovet for nye, mindre vogne er åbenlyst.

Nye muligheder er altid velkomne

Den nye RMH SlimPact kan leveres fra 1. oktober. Niels B. Nielsen fra HCP, der importerer RMH-vogne of selvkørende foderblandere til hele Norden, er glad for sit nye produkt. ”Der står mange dyr, typisk fedekalve eller opdræt, i ældre stalde, hvor de nye store blandevogne ikke kan komme ind. Det kan RMH SlimPact. Hvis traktoren kan være der, så kan SlimPact også!”.

At der er et marked understreges da også af, at man allerede har solgt den første vogn til en kalveproducent og af en overvældende interesse blandt kvægudstillerne på de første af årets dyrskuer.

Produktfakta

Modelnavn:RMH SlimPact
Størrelser:10,12,14,16 og 18 m3
Blandesnegle: 2 stk vertikale snegle
Bund:20 mm massiv stål
Blandekar 6mm valset stål
Vejesystem: Simple Feed
3CR12-stål og 5 års garanti (ekstra)

Yderligere info:
Kristian Dalum – mail kd@hcpetersen.dk eller tlf.: 7673 1105
Niels B. Nielsen – mail. nbn@hcpetersen.dk eller mobil 51856138