Ny dansk landbrugsmesse i 2016

Der er to år til danske landmænd kan opleve den nye landbrugsmesse.

- Landbrugsmessen FarmerTech får sin premiere den 19.-20. januar 2016 i MCH Messecenter Herning, siger Allan Pedersen, direktør for Danske Landbrugsmaskinfabrikanter.

- Hen over sommeren har vi undersøgt interessen for en ny landbrugsmesse, og vi har mødt stor interesse og fået mange positive tilkendegivelser. Derfor arbejder vi nu videre med et helt nyt udstillingskoncept, hvor der er fokus på innovation, viden og netværk, fortsætter Allan Pedersen.

Maskinfabrikanterne vil arrangere FarmerTech i samarbejde med Landbrug & Fødevarer, og derudover har arrangørerne på forhånd fået opbakning fra Videncentret for Landbrug, Agro Business Park, AgroTech, kvægavlsorganisationen Viking Danmark samt andre strategiske partnere.

Når der går lidt over to år, før FarmerTech får sin premiere skyldes det, at den skal ligge i de vintre, hvor der ikke er Agromek, som finder sted i slutningen af november i lige år. Næste gang i 2014. - Vi kan ikke nå at få etableret en helt ny landbrugsmesse til januar 2014 med det indhold, som vi ønsker. I stedet for at gå på kompromis med kvaliteten har vi derfor valgt allerede nu at arbejde frem mod premieren i 2016, siger Allan Pedersen.

Det er leverandører af udstyr til husdyrbrug, korn og foderstoffer, rådgivning og service samt energi, der bliver indbudt til at være med på messen.

Yderligere oplysninger: Allan Pedersen, direktør for Danske Landbrugsmaskinfabrikanter, mobil 5167 1526