MVJ Maskiner A/S går aktivt fremtiden i møde med fokus på effektivitet og kundetilfredshed

MVJ Maskiner A/S, der har afdelinger i Ulfborg, Bording, Ådum og Vester Nebel, omstrukturerer med det klare formål at øge effektiviteten og kundetilfredsheden.

Vi etablerer nu ét hovedlager i koncernen, hvorfra alle kunder kan serviceres med branchens bredeste og dybeste produktsortiment. Dette vil gælde alle vore mærker, herunder New Holland, MI og Väderstad.
Således både landbrugsmaskiner, vandingsmaskiner og maskiner til kartoffelavl, samt vores store sortiment indenfor Skov/Have/Park.

Vi vurderer, at tiden ikke længere er til at have vores lager spredt over 4 mindre enheder. Vi har derfor – også set i lyset af vores kunders lyst til at bestille varer over telefon, mail og internet – valgt at samle kræfterne på ét hovedlager.

Vores mål er at øge kundetilfredsheden ved levering af reservedele til døren indenfor 24 timer, og parametrene er høj leveringssikkerhed af vores produktprogram samt effektive handlingsomkostninger.

Fra hovedlageret vil kunderne kunne blive personligt ekspederet og få reservedele udleveret straks. Vi håber i løbet af den næste måned, at kunne offentliggøre placeringen af vores hovedlager.

Som et led af vores omstrukturering igangsætter vi kørende salgs- og serviceassistenter med særlig fokus på reservedele og eftermarked. De vil besøge vores kundeportefølje regelmæssigt i forhold til rådgivning og
salg.

Vi er i gang med at etablere en e-handelsplatform, som vi håber at kunne præsentere i løbet af 2013.

Med disse initiativer tilgodeser vi kundernes ønsker om større tilknytning og nærhed til MVJ Maskiner A/S – og bidrager dermed til at øge vore kunders effektivitet i egen forretning.

Alle vores medarbejdere glæder sig til at være en del af fremtiden i maskinbranchen med denne omstrukturering, og vi vil alle gøre vores bedste for at yde branchens bedste service!

Spørgsmål kan rettes til maskinhandler og direktør Bjarne Thing, tlf. 4038 2100.