Maskincenter Felsted A/S ved Aabenraa er blevet kvalitetscertificeret af Dansk Ma-skinhandlerforening.

Maskincenter Felsted A/S ved Aabenraa er blevet kvalitetscertificeret af Dansk Maskinhandlerforening.

Nu er 15 maskinforretninger kvalitetscertificeret under Dansk Maskinhandlerforening, og det giver kunderne sikkerhed for, at en række standarder overholdes.

 

Endnu en maskinforretning har opnået standarderne for at blive certificeret under Dansk Maskinhandlerforening.

Maskincenter Felsted A/S fik fredag den 17. december 2010, som nummer 15 i rækken af DM maskinforretninger, overrakt beviset på, at forretningen lever op til de krav og målsætninger, som Dansk Maskinhandlerforening har opsat i sit program for kvalitetscertificering af medlemmerne.

Der stilles krav i alle områder af virksomheden for at blive certificeret under Dansk Maskinhandlerforenings standarder - og en certificering kan kun finde sted efter indarbejdning af en række procedurer.

For kunderne betyder det sikkerhed for, at forud fastsatte procedurer følges.

  - Det giver en højere effektivitet og en dokumenteret behandling, siger Michael Husfeldt, branchedirektør i Dansk Maskinhandlerforening.

Forud for certificeringen er gået måneders intense forberedelser i et tæt samarbejde mellem alle medarbejdere hos Maskincenter Felsted A/S og konsulent Britta Kamstrup, in2vision.

Som eksempel kan nævnes procedurer for udviklingssamtaler med alle medarbejdere, funktionsbeskrivelser, introduktion af nye medarbejdere, interne rutiner for ordrehåndtering og ansvarsbeskrivelser med videre.

Standarder og værdier

Følgende er omdrejningspunktet for en certificering:

  • 1. Kunden er vores vigtigste samarbejdspartner.
  • 2. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv.
  • 3. Salg er forudsætningen for virksomhedens samlede aktiviteter.
  • 4. God service danner grobund for salg.
  • 5. Lager og butik er virksomhedens ansigt.
  • 6. En serviceorienteret administration binder virksomheden sammen.

Maskincenter Felsted A/S har eksisteret siden 1979 og ejes af Heinrich Jochimsen, Villy Julius samt René og Linda Krogh. Maskincenter Felsted A/S er forhandler af og servicerer en lang række produkter indenfor landbrug, skov, have og park og er forhenværende forhandler af John Deere. Fra 2010 medlem af foreningen Danmarks Frie Forhandlere

 

Dansk Maskinhandlerforenings direktør Michael Husfeldt overrakte sammen med konsulent Britta Kamstrup de synlige beviser på, at Maskincenter Felsted A/S nu er kvalitetscertificeret.

Yderligere oplysninger kan fås hos branchedirektør Michael Husfeldt, Dansk Maskinhandlerforening, tlf. 3927 0087 mobil 4051 4826, e-mail michael@danskmaskinhandel.dk