Kendt traktormand skifter til HCP Danmark A/S

Pr. 1. maj skifter Egon Sørensen efter 28 år den røde kasket fra Massey-Ferguson ud med en grøn fra Deutz-Fahr og tiltræder stillingen som distriktschef for Deutz-Fahr i Danmark. Hans tid vil primært blive brugt i felten hos forhandlere og kunder.

Det er en erfaren mand HCP knytter til sit traktorteam. Efter en uddannelse som landbrugstekniker fra Vejlby Landbrugsskole, har han arbejdet med salg af elektronik til mejetærskere, staldinventar fra Jyden-Bur og Överum-plove, inden han i 1985 kom til Massey-Ferguson. Siden da har traktorer fyldt en stor del af Egons liv, men der er også blevet tid til at opgradere teorien, så CV’et indeholder både titlerne Merkonom i markedsføring og HD i afsætning.

Egon Sørensen bor i Ikast og skal med udgangspunkt fra HCP Danmarks hovedkvarter i Krogager ved Grindsted støtte forhandlernes salgsarbejde i hele landet – og det glæder han sig til. ”Det bliver spændende at være med til at give Deutz-Fahr en større markedsandel. Deutz-Fahr har i mine snart 30 år i traktorbranchen altid været kendt for sin høje driftssikkerhed, og jeg har fra sidelinjen kunnet følge mærkets utrolige udvikling de seneste år – så det skal nok lykkes. ”

Egon Sørensen indgår som distriktschef i HCP Nordics SDF-team, der koordinerer import, markedsføring, salg og service af traktormærkerne Deutz-Fahr, Same og Lamborghini. Her møder Egon to af sine gamle bekendte - produktchef Kristian Dalum er studiekammerat tilbage fra Vejlby Landbrugsskole, og marketingchef SDF Johnny Hansen er mangeårig kollega fra AGCO – så man kan næsten påstå, at ”traktorholdet” er blevet samlet igen hos HCP.

Om HCP Danmark A/S:

HCP Danmark A/S indgår i HCP Nordic, der med over 140 års erfaring med import og salg af landbrugsmaskiner er en af branchens mest stabile aktører. Her importeres traktorer fra SDF-koncernen og Zetor, RMH-fuldfodervogne, Tanco-wrappere og en lang række maskiner og redskaber til parkområdet. Fra hovedkvarteret i Krogager serviceres forhandlere i hele Norden med maskiner, viden, servicesupport og reservedele.