Jysk Maskincenter bygger nyt i Randers

Jysk Maskincenter bygger nyt i Randers

Jysk Maskincenter etablerer nyt kompetencecenter. Alt salg, administration og værkstedsledelse samles i Randers.

Af Jacob Hove

Jysk Maskincenter har valgt at samle alt salg, administration og værkstedsledelse i et helt nyt maskincenter i Randers med virkning fra marts 2015.

Det nye center ligger på Bronzevej 3, hvor man samlet vil råde over mere end 8.000 m2 butik, lager værksted og udstillingshaller.

Jysk Maskincenter får dermed mulighed for at kunne udstille et stort og bredt udvalg af Fendt og Massey Ferguson produkter samt redskaber fra bl.a. Kuhn, Hardi og Kongskilde.

Ved også at samle de brugte maskiner i det nye center kan Jysk Maskincenter fremvise et meget stort udvalg for sine kunder.

Afdelingerne i Kolind og Viborg fortsætter som servicepunkter ligesom vores montører fortsat kører ud fra de to adresser.

Værkstedsledelsen samles i Randers for at sikre den største fleksibilitet og den bedste udnyttelse af ressourcerne. Derved kan vi sikre, at det er montøren med de rigtige kompetencer, som kommer ud til kunden.

- Vores ambition er at skabe et af landets mest professionelle service- og salgssteder for maskinløsninger til landbrug, maskinstationer, entreprenører og professionelle aktører inden for have-/park området.