Jelling og Jøla indgår samarbejde.

Jelling og Jøla indgår samarbejde.

 

Pr. årsskiftet har Jelling Maskinforretning A/S og Jøla Maskincenter A/S indgået et formelt samarbejde omkring levering af Massey Ferguson maskiner og reservedele.

 

Med aftalen bliver Jøla Maskincenter A/S AGCO serviceforhandler gennem Jelling Maskinforretning A/S og sikre herved, at deres kunder forsat kan købe nye Massey Ferguson maskiner og reservedele på samme betingelser som hidtil, ligesom personalet forbliver under AGCO´s uddannelses program, så de fortsat kan servicere alle Massey Ferguson maskiner på højeste niveau.

 

Det er med stor glæde at aftalen er indgået og herigennem sikre at Jøla Maskincenter A/S fortsat kan sælge og servicere hele Massey Fergusons kvalitets program i området, både til nuværende og kommende Massey Ferguson kunder.

 

Med aftalen følger flere fordele, herunder forventes kortere leveringstid på maskiner, tilbud om flere kundearrangementer, og flere andre fordele der kommer både Jelling Maskinforretning A/S og Jøla Maskincenter A/S og deres kunder til gode.

 

Aftalen er med til at styrke og sikre fremtiden for begge forretninger således de bevarer en plads på Danmarkskortet, i en tid hvor tendensen går i retning af udfasning af de små maskinhandlere.

 

Med venlig hilsen

 

JØLA MASKINCENTER A/S                                   &                          JELLING MASKINFORRETNING A/S

Jan Bilstrup                                                                                             Holger Skjoldemose