Ib E. Mortensen bliver GEHL forhandler

Således styrkes forhandlernetværket i det østjyske, der samtidig suppleres af Bejco & Kramac, der idag har et tæt samarbejde med Leo Thomsen fra Ib E. Mortensen A/S.

"Vi har gennem en årrække søgt efter vores eget mærke indenfor minilæssere, men da det har været en udfordring at finde en kvalitetslæsser, var det helt naturligt for os at blive forhandler af GEHL. Maskinerne er af høj kvalitet og har en række unikke egenskaber - desuden passer de perfekt ind i vores eksisterende program, bestående af rendegravere, minigravere og teleskoplifte" fortæller maskinhandler Leo Thomsen.

Hos Stenderup A/S er man også glad for den nye forhandler, Salgs- & Marketingansvarlig Thomas Jessen fortæller "Vi har gennem længere tid gerne ville udbygge vores position i østjylland og via aftalen med Ib E. Mortensen og Bejco & Kramac dækker vi ikke bare et bredt område, men vi rammer også en bredere kundegruppe end den vi historisk set selv henvender os til."

De første maskiner er på vej til Kastbjerg og kan snart opleves i udstillingshallen hos Ib E. Mortensen, ligesom maskinerne naturligvis kan opleves på Agromek på Stenderup's stand i hal M.

Fakta om GEHL:

Maskinerne produceres i USA og firmaet har eksisteret siden 1859. Der produceres både og knæk- og skridstyrede læssere. De knækstyrede modeller fås i 5 størrelser, med en egenvægt startende fra 1,7 tons og op til 3,3 tons og HK fra 23 op til 47. Alle maskiner er udstyret med Yanmar motorer, ZF hjulaksler og Sauer-Danfoss hydraulik.

På billedet ses fra venstre, Salgs- & Marketingansvarlig Thomas fra Stenderup, Ejer og maskinhandler Leo Thomsen fra Ib E. Mortensen, Børge Jørgensen ejer af Bejco & Kramac og daglig leder hos Stenderup A/S, Troels Jensen.