Holmsland Maskinforretning A/S vælger Giant igen

Holmsland Maskinforretning A/S bliver efter en periode igen Giant forhandler. Salgsområdet strækker sig fra Lemvig i nord, Videbæk i øst og ned til Nymindegab i syd. 

Holmsland Maskinforretning A/S har til huse i Kloster ved Ringkøbing og sådan har det været siden 1880. De 9 medarbejdere i forretningen har store forventninger til nu at have forhandling af Giant igen.

Arne Nielsen (Holmsland) og Julius Bjerg (BHS) foran Giant minilæssere.

Giant er tilbage i programmet og bliver der

”Vi har haft forhandling af et andet minilæsser mærke i en årrække og går nu tilbage til Giant. Det er mange overvejelser bag og muligheden opstod i forbindelse med en konkurs i branchen. Giant er et rigtig godt produkt og de har mange maskiner og redskaber til special opgaver, så jeg glædes over vi igen har Giant i programmet.  Jeg ser også en stor mulighed i, at vi nu hurtigt og nemt kan demonstrere en minilæsser hjemme hos interesserede. Vi har allerede solgt den første maskine siden vi fik forhandlingen” fortæller Arne Nielsen, ejer af Holmsland Maskinforretning A/S.

Arne Nielsen og Julius Bjerg giver hånd på det nye samarbejde.

Kunderne hilser ny forhandler velkommen

Mælkeproducent Ole Østergård der i dag ejer nummer 2 Giant minilæsser, hilser Holmsland Maskinforretning A/S velkommen i området igen.

”Jeg købte min første Giant af Arne fra Holmsland. Han prøvede senere  at sælge det nye mærke til mig, som han havde i en periode, men jeg har været meget tilfreds med min Giant og har for nyligt købt en ny af slagsen. Giant er en fantastisk snild maskine og det glæder mig der er service at få lige i nærheden, hvis behovet skulle opstå. Det er altid rart med en lokal forhandler og jeg hilser dem velkommen tilbage” – udtaler Ole Østergård, mælkeproducent fra Tim.

Mælkeproducent Ole Østergård.

Brikkerne er faldet på plads

”Vi er glade for at tingene er faldet på plads og vi nu kan fortælle at Holmsland Maskinforretning A/S er tilbage som Giant forhandler, efter en periode. Det gode samarbejde var sat  på pause uden dramatik og vi ser positivt på fremtidsperspektiverne. Hele forhandler nettet er nu på plads og der er 22 i Danmark og 20 i Sverige” udtaler Lars Vad fra Brdr. Holst Sørensen A/S - Giant importøren i Danmark og Sverige.

Giant minilæssere fås i mange størrelser, alt afhængig af behov. Egenvægt startende fra et ton og op til 4 ton. Alle maskiner er udstyret med Kubota motorer startende på 20 hestekræfter og op til 60. Der produktudvikles løbende på fabrikken i Holland, og der gøres meget for at imødekomme efterspørgslen fra kunderne. Seneste nyhed fra Giant er Pro Inch.

Giant er kendt for høj løftekapacitet og lav egenvægt. Giant er et af de markedsledende minilæsser brands i Danmark.