God start for ny Deutz-Fahr forhandler

Det har været et begivenhedsrigt år for FMR Maskiner på Falster. Først skiftede man John Deere ud med Deutz-Fahr, så arbejdede man stenhårdt for at introducere det nye mærke. Det har krævet energi, men resultatet har været godt – kunderne har kvitteret med at købe 12 nye traktorer og importøren med at tildele FMR Maskiner hæderen som årets Deutz-Fahr forhandler.

Salgschef Thomas Birkballe fra den danske importør HCP Danmark A/S pointerede i forbindelse med overrækkelsen, at hæderen som årets forhandler ikke udelukkende handler om styksalg. Men at FMR også har vist viljen og evnen til lynhurtigt at introducere Deutz-Fahr overfor egne kunder og resten af områders landmænd.


Fin Rasmussen fik overrakt diplom og hæder af Thomas Birkballe, HCP (th). Henrik Rasmussen måtte nøjes med hæderen

FMR Maskiner er veletableret på Lolland-Falster og Sydsjælland og har udover salg af traktorer, redskaber og maskiner til parksektoren også importen af Holmer roeoptagere. Virksomheden ejes af Fin og Henrik Rasmussen. Sidstnævnte er 2. generation og i gang med at overtage virksomheden. I alt er der 10 ansatte.

”I løbet af et halvt år har vi solgt 12 nye traktorer, og der er flere på vej”, fortæller en glad Henrik Rasmussen fra FMR. ”Vi har selvfølgelig solgt til nogle af vores gode trofaste kunder, men der er også en del nye kunder imellem, som vi ikke tidligere har handlet med” forklarer han.

Direkte adspurgt om årsagen til det flotte startsalg svarer Henrik Rasmussen ”hårdt arbejde af alle i vores forretning”! Men fremhæver også, at der simpelthen har manglet en forhandler i området. ”Man skal heller ikke undervurdere, at Deutz-Fahr har et godt ry, og at traktorerne ligge allerforrest teknologisk og brændstofmæssigt. Det er bestemt et mærke i fremgang” uddyber han.

Med den nye Deutz-Fahr Agrotron 7-serie, som suverænt vandt Tractor of the Year 2013 og de øvrige nyheder fra Deutz-Fahr – blandt andet AgroSky RTK systemet, en helt nyudviklet 6000-serie og 440 HP projektet - er grundlaget for et fortsat fremadstormende salg af de lysegrønne traktorer gennem FMR og de andre Deutz-Fahr forhandlere landet over til stede, Så FMR forventer et endnu bedre salg i år.