FMR Maskiner slår dørene op til ny butik den 8.4 kl. 10 og viser mange nye maskiner til alle med jord under neglene

Der er sket meget hos FMR Maskiner på Falster siden Henrik Rasmussen overtog forretningen efter sin far. Et af de nye fokusområder er maskiner til have/parksegmentet og en ny butik, hvor alle med lidt jord under neglene kan finde det, de har brug for, uanset om det er kvalitetsbeklædning, en god motorsav eller plæneklipper eller en superavanceret redskabsbærer til kommuner og entreprenører.

”Vi satser hårdt på at få et ekstra ”ben” på vores forretning”, fortæller Henrik Rasmussen, som en af begrundelserne for at holde åbent hus. ”Med en veludrustet butik, maskiner til alle grønne opgaver, læssemaskiner, landbrugsredskaber, roeoptagere og traktorer kan vi servicere hele den grønne sektor – og vi vil gerne handle med dem alle, uanset hvor store de er.”

Butikken indeholder da også alle varegrupper som f.eks. Grene, Still, Viking, Cub Cadet, Iseki, Club Car osv. – der er meget at vælge imellem.

Som et led i aktivitetsforøgelsen er Lars Nøhr ansat som lager- og butikschef, og sammen med sælger Martin Lund Kristiansen, der kom til FMR for et halvt år siden, skal han sørge for, at den nye satsning bliver en succes.

Eneste KOM-PLET-forhandler på Falster og Lolland

En af de store nyheder er FMR's forhandling af KOM-PLET's store produktprogram. Her kan ALLE med grønne områder finde produkter, der passer til deres behov. ”Vi er meget glade for – og lidt stolte af – det nye samarbejde, som virkeligt giver os et bredt produktprogram at arbejde med.” KOM-PLET leverer stort set alt til branchen, lige fra robust udendørs beklædning til håndværktøj, græsklippere og hele vejen rundt til robuste redskaber til for eksempel brændekløvere og gødningsspredere.

Knækstyrede minilæssere med teleskoparm

En anden nyhed er forhandlingen af MultiOne, der er knækstyrede minilæssere med teleskoparm og et utal af redskabsløsninger. ”Der er faktisk over 170 originale redskaber til den smarte maskine”, fortæller Martin Kristiansen, der glæder sig til at præsentere maskinerne. ”Med MultiOne kan vi levere minilæssere til alle brancher, uanset om det er en murer med behov for en smidig læssemaskine med betonhammer, skovl og palleløfter eller en hesteavler, der skal have muget ud, fodret, boret huller til pæle osv. MultiOne lever op til navnet – Multimange muligheder i en maskine”.

Formiddag for de professionelle

FMR har forsøgt at dele åbent hus arrangementet op i 2 grupper. Fra kl. 10-14 er der fokus på det professionelle segment, hvor alle anlægsgartnere, gravere, kommuner osv. er inviterede til en præsentation af hele parkprogrammet. Fra kl. 14-18 er der mere fokus på private, landmænd osv.

Leverandørernes produkteksperter vil være til rådighed hele dagen og HCP Danmark, som er en af FMR's store leverandører af både traktorer og parkmaskiner til det professionelle segment, kommer med deres store showtrailer lastet med alt fra kompakttraktorer til knækstyrede redskabsbærere og el-biler til golfbaner og parkforvaltninger.

Op til 70 % rabat på oprydningsvarer

Nye koste fejer bedst, siger man ofte, og Lars Nøhr har op til åbent hus arrangementet fejet grundigt i hjørnerne. Det er der kommet en masse spændende rester og udgåede modeller ud af. De sælges med op til hele 70 % rabat på dagen. Han lover, at der vil være mange gode ting og sager på ”tilbuds-øen” i løbet af hele dagen, så alle kan gøre et røverkøb, uanset hvornår de kommer. Og han tilføjer, at der selvfølgelig også er lidt at spise og drikke til de mange kunder, der forhåbentligt kommer i løbet af arrangementet.

 

Yderligere information:

Henrik Rasmussen, FMR Maskiner

Tlf. 20 51 60 29