Fire friske danske ”drenge” kæmpede for guld til Europamesterskaberne i Frankrig

Kulminationen og forløsningen kom søndag aften til et kæmpe festligt arrangement, hvor samtlige fag og landedeltagere var samlede efter en lang hård indsats mod mange andre meget kompetente deltagere, som alle gerne ville have medaljerne med hjem.

De fire kæmpede så sveden sprøjtede, lige til det sidste sekund, hvor de blev ”klappet færdige” af en stor - cirka 60 - dansk delegation af tilskuere, bestående af familie, kærester, venner, mestre, kolleger og organisationsfolk – FLOT fremmøde og FLOT opbakning!

Filip Søndergaard Nielsen fra Gørding Maskinforretning, kæmpede en brav kamp inden for faget ” Agricultural Mechanic”, han kom med en flot indsats ind på en samlet 5 plads, kun 3 point fra en bronze placering, hvilket må siges at være godt i betragtning af, at de 3 topplacerede lande har helt andre traditioner for at øve og deltage i denne slags konkurrencer.

Kim Søndergaard Pedersen lavede også en flot præstation inden for ”Floor Laying”, han kom lige som Filip tæt på en medalje.

Anlægsstruktørerne Sune Thesbjerg Olesen og Claus Smedegaard kom ud i en gyser af en kamp imod det tyske team, inden for ”Road Building” – her endte de danske gutter efter meget tæt løb med, at trække det længste strå, og de kan derfor i dag med rette kalde sig for EUROPAMESTRE!

Deltagerene har haft et supergodt sammenhold på tværs af fagene, de har alle fået en oplevelse for livet, som de uanset podieplacering eller ikke kan tænke tilbage på med stolthed!

Flot kæmpet og stort tillykke til alle sammen!

Per Hedetoft
Konsulent
Dansk Maskinhandlerforening