Euroskills gav mere selvtillid

Euroskills gav mere selvtillid

Claus Ravnsgaard Munksgaard synes blandt andet, at deltagelsen i Euroskills har givet mere selvtillid til at kaste sig ud i nye opgaver.

Skrevet af: Rasmus Dalsgaard

Claus Ravnsgaard Munksgaard fra Nordvestjysk Traktorservice A/S i Thy, der var eneste danske deltager ved EuroSkills 2012, blev tirsdag hyldet på Dansk Maskinhandlerforenings stand på Agromek.

Han fik overrakt et diplom af formanden for Dansk Maskinhandlerforening, Jens-Aage Jensen, og blandt de mange, som overværede seancen, var hans chef, maskinhandler Peter Nielsen, og værkfører Ivan Toftdal, som var med Claus Ravnsgaard Munksgaard til Euroskills som coach.

Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandlerforening, overrakte et diplom til Claus Ravnsgaard Munk.

Claus Ravnsgaard Munksgaard fortæller, at deltagelsen i Eoruskills var en meget god oplevelse, og han mener absolut, at oplevelsen kan bruges til noget her bageefter.

- Det har givet lidt mere selvtillid at prøve at stå på egne ben til sådan et stort arrangement. Jeg er ikke længere så forsigtig og er ikke bange for at springe ud i noget og bare gøre noget, siger han.

- Det har også været et skulderklap at deltage, og det har givet god erfaring, mener han.

Han regner med, at oplevelsen ved EuroSKills var en oplevelse, som var "once in a life time", og grunden til, at han stillede op til markeringen på Agromek 2012 er, at han gerne vil medvirke til at gøre andre unge opmærksom på, hvad maskinbranchen går ud på.

Han mener i øvrigt, at Agromek bør have en tilsvarende konkurrece for lærlinge.

- Det kunen være en god måde at fremhæve lærlingene, synes han.