DM på Agritechnica 2011

Hør om brugte landbrugsmaskiner fra Danmark

Danske Maskinhandlere tilbyder stort udvalg af såvel nyere som ældre brugte traktorer og landbrugsmaskiner til kunder over hele Europa – hør mere om det på Agritechnica

Danske landmænd har i årevis haft travlt med at fremtidssikre deres bedrifter og tilpasse sig kravene om større effektivitet.

Derfor har de løbende handlet sig til stadigt større og mere avancerede maskiner hos de danske maskinhandlere, som næsten alle er medlemmer af brancheorganisationen Dansk Maskinhandlerforening.

- En hel del af de brugte traktorer og maskiner bliver hurtigt omsat i Danmark til andre landmænd, forklarer Per Hedetoft fra Dansk Maskinhandlerforening.

Mange maskiner bliver også handlet over landegrænser via de kontakter, der skabes mellem købere i udlandet og de danske maskinhandlere, der bruger internettet til annoncering af deres brugte maskiner.

Vil gerne ud til flere

- Vi vil gerne opnå, at endnu flere får kendskab til, at danske maskinhandlere ofte har gode, større og moderne brugte maskiner til salg til fornuftige priser, siger Per Hedetoft.

Derfor har Dansk Maskinhandlerforening som noget nyt fået stand på Agritechnica i Hal 7 nr. C33 på dette års Agritechnica i Hannover.

Her kan interesserede blandt andet møde DM-direktør Michael Husfeldt, konsulent Per Hedetoft, medlemmer af bestyrelsen for Dansk Maskinhandlerforening og danske maskinhandlere for at få en snak om mulighederne for at købe gode brugte maskiner.

Magasin med de aktuelle maskiner

I forbindelse med Agritechnica 12. – 19. november har Dansk Maskinhandlerforening sammen med en række af sine medlemmer også lavet et magasin, hvori der er billeder og kort omtale af deres nuværende brugte traktorer og øvrige maskiner.

- Så kan man selv se, hvad det drejer sig om, siger Per Hedetoft.

Han forklarer, at de danske maskinhandlere bytter alle typer af brugte maskiner ind, når de sælger nye maskiner til de danske landmænd.

- Det gælder for eksempel traktorer, mejetærskere, bigballe pressere, læssemaskiner, kartoffeloptagere, marksprøjter, såsæt, plove og harver for at nævne nogle, uddyber han.

Ingen mellemhandlere nødvendige

Landmænd med bopæl uden for Danmark kan lige som de danske landmænd handle direkte med de danske maskinhandlere.

- Man kan selv henvende sig og aftale pris samt øvrige betingelser for en handel, som også følger reglerne i EU, fortæller Per Hedetoft.

Det betyder, at man som landmand i udlandet ikke behøver en fordyrende mellemhandler for at handle med danske maskinhandlere.

Hvis man ikke selv kommer på Agritechnica er det også muligt at finde maskiner fra danske maskinhandlere via internettet enten på www.dmibrugt.dk, www.maskinbladet.dk eller www.mascus.com.

Yderligere oplysninger om indholdet i denne pressemeddelelse hos Per Hedetoft, tlf. +45 39 17 89 51 eller e-mail per@danskmaskinhandel.dk