Dianalund Motor klar til at løfte nye opgaver med MultiOne

Dianalund har udvidet produktsortimentet - en smart knækstyret minilæsser med teleskoparm skal være med til at løfte kundernes opgaver og firmaets forretning, så Kurt Andersen, som ejer forretningen, og hans serviceteam på 4 medarbejdere får endnu mere at lave.

Den nye maskine hedder MultiOne og produceres i Italien af CSF, som har mere end 30 års erfaring i at udvikle maskiner og redskabsløsninger. Fabrikkens mål er at udvikle de maskiner og redskaber, som kunderne efterspørger og distribuere dem via stærke forhandlere. MultiOne adskiller sig fra konkurrenterne med både teknik, design, smidighed og brugervenlighed - og så rækker den langt, for læsserens teleskoparm kan skydes ud som det kendes fra de store teleskoplæssere, der er blevet en uundværlig maskine på mange større landbrug og byggepladser. 

Ekstremt mange kundegrupper

Dianalund Motor har allerede mange stærke maskiner i deres produktprogram, som primært henvender sig til den private og offentlige parksektor samt mindre landbrug. Med MultiOne i produktkataloget får forretningen endnu flere strenge at spille på, når de mange eksisterende kunders maskinbehov skal tilfredsstilles, og nye kundeemner opsøges, for maskinen kan løse mange opgaver. Boligforeninger, kommuner, håndværkere, kirkegårde, landbrug med dyrehold, hobbybrug med heste og kødkvæg osv. – listen over potentielle kunder er meget lang. ”Og jeg er sikker på, de fleste i første omgang bliver overraskede over selve basismaskinens smidighed og styrke, når de får lov at køre den”, siger ejer Kurt Andersen. ”Og når de så kommer til at tænke på, hvor mange specialmaskiner med en høj timepris de kan undvære i forhold til én basismaskine med mange driftstimer og lav timepris, så tror jeg fuldt og fast på, at vi får succes med salget.”

Mindst 170 gode grunde til at købe en MultiOne

Kurt Andersen regner med, at MultiOne bliver solgt til en bred vifte af kunder og vil derfor heller ikke gå målrettet efter en branche. ”Den hedder ikke MultiOne for ingenting”, mener Kurt, ” for der er multi-mange muligheder i én basismaskine.” Rigtigheden af det udsagn understreges af redskabskataloget, hvor der findes 170 forskellige fabriksfremstillede redskaber lige fra græsklipper, til betonhammer, bladsamler og selvfølgelig en række løfteredskaber og skovle til montering i teleskoparmen.

”Der er mange, der kan bruge basismaskinen både i driften og derhjemme på bopælen, hvor de måske har lidt heste, der skal muges, eller grønne arealer som skal passes”, mener Kurt Andersen.

Første levering er sket

Dianalund Motor har allerede solgt den første MultiOne. Den er solgt til en tømrer, der primært skal bruge maskinen hjemme på pladsen til losse/læsse varer på paller, men også har planer om at lade maskinen indgå i renholdelse af arealerne, snerydning osv.

Hos denne kunde er der rigtigt mange daglige arbejdsopgaver ”at løfte” for den smidige læsser, for når tømrerens folk møder ind om morgenen, er materialerne til dagens opgaver pakket på paller og klar til læsning – nemt, hurtigt og effektivt.

 

Yderligere oplysninger

Kurt Andersen, Dianalund Motor

Tlf.: 20 41 58 56