Deutz-Fahr traktorer til FMR Landbrugsmaskiner

FMR Landbrugsmaskiner skifter fra John Deere til Deutz-Fahr og forøger samtidigt produktsortimentet med flere produkter fra HCP Danmark.

I kølvandet på den store John Deere forhandlerkabale har FMR Landbrugsmaskiner i Nykøbing Falster valgt at udskifte de mørkegrønne traktorer fra John Deere med de lysegrønne Deutz-Fahr og en hel vifte af andre produkter til den grønne sektor. Alle de nye maskiner og redskaber importeres af HCP Danmark.

”Vi er meget glade for, at FMR har valgt at bygge deres fremtid på traktorer og maskiner fra os”, siger Thomas Birkballe fra HCP Danmark. ”Vi har søgt en seriøs, serviceminded og stabil forhandler i området, og med FMR har vi fået det”.

Også Fin og Henrik Monk Rasmussen forventer sig meget af det nye samarbejde. ”Deutz-Fahr er et anerkendt traktormærke og HCP en stabil importør, der ikke vil bestemme over alt, hvad vi laver, så vi har både fået et godt traktormærke med et stort potentiale og den fornødne forretningsmæssige frihed til at udvikle os i fremtiden”, som Fin udtrykker det.

”Vi er ved at få vores folk uddannede hos Deutz-Fahr, så vi kan servicere kunderne fra dag et”, fortæller Henrik M. Rasmussen. Selv er han også i fuld gang med at sætte sig ind i de nye traktormodeller. ”Der er mange modeller og udstyrsmuligheder at sætte sig ind i, og vores kunder skal have den bedst mulige rådgivning.”

Deutz-Fahr er mest kendt for de supermoderne, lysegrønne traktorer, men Deutz-Fahr leverer også  mejetærskere. Traktorprogrammet kan leveres med trinløs transmission fra 99 til 263 hk og alle større modeller fås med iMonitor og ISOBUS. ”På Agritechnica i november løftede Deutz-Fahr sløret for den nye spændende 7200 serie med MaxiVision kabine og en 440 hk traktor, der dog først er salgsklar i 2013. Den glæder vi os til at vise kunderne”, siger Henrik M. Rasmussen

”Det tager mange år at opbygge et godt ry – men det kan ødelægges på en dag!”

FMR Landbrugsmaskiner er en moderne maskinforretning, der sælger og servicerer både landbrugs- og have/parkmaskiner til såvel professionelle som private. Forretningen har løbende udviklet sig i takt med kundernes krav, men holder fast i de gode, gammeldags dyder om lokal nærhed, stabilitet, troværdighed og et højt serviceniveau.

”Vi har ikke bare satset på at sælge flest mulige maskiner billigst muligt”, siger Fin Rasmussen, der etablerede FMR helt tilbage i 1993. ”Vi har lige siden, vi startede forsøgt at yde kunderne den bedste service, så de kommer igen – og det har vi haft succes med!”

FMR vil også fremover yde fuld service til deres mange John Deere kunder.

Også andre jern i ilden hos FMR…

Gennem de senere år har FMR sideløbende med John Deere forhandlingen, som altså nu udskiftes med Deutz-Fahr, opbygget andre forhandlinger bl.a. af JCB`s Landpower program og ikke mindst roemaskiner fra tyske Holmer. ”Disse forhandlinger er vi meget glade for, og vi vil også i fremtiden fortsætter med at udvikle dem” siger Henrik Rasmussen.

Den mindste af de store

HCP Danmark A/S indgår i HCP Nordic, som har hovedkvarter i Krogager ved Grindsted. Her findes et topmoderne logistikcenter med såvel klargøring og kvalitetskontrol af traktorer som et kæmpestort reservedelslager, der servicerer forhandlere i hele Norden med dag-til-dag leverancer af reservedele. Thomas Birkballe, salgschef for traktormærkerne Deutz-Fahr, Same og Lamborghini i Danmark er overbevist om, at det nye samarbejde vil blive godt for begge parter. ”Vi er ikke markedets største leverandør. Faktisk siger vi selv, at vi er den mindste af de store, og den største af de små. Det er ikke nogen dårlig niche, for vi er små nok til at kende vores kunder og store nok til at servicere dem.”

Yderligere oplysninger fås hos: Thomas Birkballe, HCP Danmark A/S, tlf. 76731125 eller Fin Monk Rasmussen, FMR Landbrugsmaskiner, mobil 23243754