Anders Hansen tiltræder som adm. direktør i Karl Mertz A/S

Pressemeddelelse

Karl Mertz A/S skriver:

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at Anders Hansen er ansat som direktør for selskabet. Med Anders’ vindende væsen og målrettede egenskaber, har vi igen en direktør, som kan fastholde og videreudvikle selskabet til glæde for kunder, medarbejdere og leverandører.

Anders der er 45 år, kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos Johannes Mertz og har en mangeårig fortid fra den finansielle branche, hvor landbrug og entreprenør altid har været hans fokusområde.

Anders tiltræder pr. den 1. juli 2012

Anders Hansen skriver:

Med opfordring til at søge jobbet, kunne jeg ikke lade denne unikke mulighed være ubenyttet. Det er absolut drømmejobbet, og det job jeg målrettet har arbejdet hen mod gennem mange år. Derfor er det med den største glæde, at jeg tiltræder jobbet som direktør hos Karl Mertz A/S.

Karl Mertz A/S er en særdeles spændende virksomhed, der succesfuldt har klaret de seneste års udfordringer. Jeg tror positivt på fremtiden og glæder mig til, sammen med det i forvejen dygtige medarbejderteam, fortsat at udvikle selskabet.
Karl Mertz A/S er fortsat fremtidens maskinforretning, der vil gøre en forskel for kunder og leverandører. Vi vil kæmpe for, at det er samarbejdet med Karl Mertz A/S, man vælger.

Med venlig hilsen
Anders Hansen
Direktør
2141 2071

Morten Mertz
Bestyrelsesformand
4058 1499