Allround-parkmaskiner eller avancerede specialmaskiner til danske kirkegårde

De danske kirkegårde har brug for allround-maskiner til driften, og folkene har brug for komfort til udearbejde året rundt! Så enkelt begrunder Martin Hansen, der er ansvarlig for salget af HCP´s parkmaskiner, at firmaet for første gang deltager i Kirkegårdsmesse på Mors.

”Vi har taget et udvalg af Iseki-kompakttraktorer med komfortable kabiner, knækstyrede kompakttraktorer/redskabsbærere fra Ventrac, avancerede redskabsbærere fra danske Vitra og endelig de smidige teleskoplæssere og basismaskiner fra MultiOne med på messen. Så er der maskiner til stort set alle arbejdsopgaver og kirkegårde”, siger Martin Hansen.

Han mener, det er rigtigt at satse bredt med et stort udvalg af maskiner, for hvor de mindre kirkegårde på landet måske har brug for en multimaskine til mange opgaver, kan de store kirkegårde forrente specialmaskiner, der til tider betjener flere områder under ledelse af en central organisation. Alle kirkegårde har derimod i sagens natur brug for smidige gravemaskiner.

HCP importerer maskiner til den grønne sektor og sælger dem via lokale forhandlere i hele Norden. Firmaet har sit store centrallager og hovedkvarter i Krogager ved Grindsted, hvorfra de mange lokale forhandlere serviceres med maskiner, reservedele og viden. Med mere end 140 års uafbrudt historie som erfaringsgrundlag er det en model, man holder fast i. ”Kunderne har behov for den hurtige service, som lokale forhandlere kan levere, men kræver også den backup og leveringshastighed, som kun kan leveres af en importør med tilstrækkelig omsætning til at have store lagre liggende”, fortæller Martin Hansen, som ser frem til kundernes reaktion på de mange maskiner.

Yderligere information:

Martin Hansen, HCP Nordic, tlf.: 7673 1117